Tarief auto met twee-paardstrailer

Wij maken de berekening voor onze ritten met auto en trailer altijd van standplaats naar standplaats. Dit is Amsterdam Noord.  Wij hanteren een standaard starttarieftarief vanaf €75,-

Wilt u bij de aankoop van een paard een plekje voor transport "onder voorbehoud" reserveren dan kan dit. Wij brengen u dan de reguliere reserveringskosten in rekening.

Bij deze prijs is 30 minuten laden inbegrepen, mocht blijken dat het paard langer nodig heeft dan zal er een tarief van 12,50 per ieder ingaand half uur in rekening gebracht worden, dit met een maximum laadtijd van één uur. Is het paard dan nog niet geladen dan zullen wij het transport niet uitvoeren. Laden gebeurt bij ons overigens niet onder dwang door geweld, denk aan zwepen, bezems, slaan/schoppen etc. Als u besluit om uw paard met dit soort dwangmiddelen te laden zullen wij de rit niet uitvoeren. In deze gevallen is de rit en tijd wel door ons geïnvesteerd en zal er geen restitutie plaatsvinden. Meer hierover kunt u terugvinden op onze algemene voorwaarden.

Vervoeren van paarden die gesedeerd zijn dienen vooraf eerst afspraken met ons gemaakt te worden. 

Voor wachten op locatie: kliniek/strandritten/bosrit etc. rekenen wij 25,- per ieder ingaand uur dat de chauffeur moet wachten. Dit start op het moment aankomst wacht locatie en loopt tot het moment dat er vertrokken wordt van de wacht locatie. Ritgelden en wachtgelden worden altijd vooraf betaald tenzij er anders met ons is afgesproken. Mocht het wachten op locatie langer duren dan is afgesproken dan kan er ter plaatse bij de chauffeur worden afgerekend.