Reactie plaatsen

Reacties

Ashley Hopster
4 maanden geleden

Wat was ik toch blij met de Paardentaxi Amsterdam!
Ik heb een heel erg bloederig en gevoelig paard die heel erg bang was geworden om op te trailer te gaan. Zodra de druk te hoog werd ging mijn paard steigeren en soms zelfs dat hij zich achterover liet vallen. Paardentaxi Amsterdam probeerde het eerst op de normale manier en mijn paard kwam gelijk al omhoog. Vervolgens heeft Paardentaxi Amsterdam de hele trailer leeggehaald (schoten) en de voorlader open gezet. Hierdoor liep mijn paard direct achter mij aan en zijn we zo’n 10 keer er door heen gelopen. Vervolgens werden de schoten weer terug gedaan en hebben we er nog 2 keer door heen gelopen. Dit ging echt super goed!
Als laatste werd de voorlader dicht gedaan en liep ik zonder enkel probleem de trailer op. Dit was echt binnen 15 minuten gebeurd. Echt super fijn!

Ik kan de Paardentaxi Amsterdam echt aan iedereen aanraden!! Wat een gevoel voor paarden!

Monique
een jaar geleden

Paardentaxi Amsterdam was onze reddende engel! Op het laatste moment gebeld en het was geen probleem zo kort dag nog vervoer te regelen van Heemskerk naar Markelo! We waren ontzettend zenuwachtig en vonden t erg spannend omdat we geen idee hadden of ons paard op de trailer zou gaan.
Ze waren mooi op tijd, belde netjes van te voren en we werden direct gerustgesteld. Ons paard liep zo de trailer in en een hele goeie reis gehad. We konden haar op de camera zien, ze had lekker te eten onderweg, al met al zeer professioneel en kundig! Tevens goed bereikbaar en zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan.
Zeer tevreden over Paardentaxi Amsterdam en zeker een aanrader! Dus een dikke 10 van ons!!

Carolinde
een jaar geleden

Ontzettend goed geholpen! Mijn paard bleek doodsbang voor de laadklep. Eldert had dat direct door en wist ook wat te doen. Voor een korte rit zorgde hij niet alleen dat mijn paard vervoerd werd maar voortaan ook nog eens “laadbaar” is.. Hij gaf mij en m’n paard alle vertrouwen. Ik raad het iedereen aan.

Lizzy
een jaar geleden

Hele fijne en kundige mensen. Goed zicht op de camera, snelle reacties. Mensen met verstand van zaken en een hart voor paarden. Een dikke aanrader!!! Op stal raad ik het ook iedereen aan waardoor er zeker een paar vaste klanten tussen zitten

Ping
2 jaar geleden

Wat een super goede service. Mijn paard is heel netjes en veilig vervoerd. Met de camera kan je zien hoe het gaat in de trailer. Een dikke 10!

Edith Blok-Karels
2 jaar geleden

Altijd fijn vervoerd, goede service en heel gezellig. Een extra steun op een wedstrijd!

Ilona
2 jaar geleden

Lieve Eldert en Aaron, onwijs bedankt weer voor de perfecte service! 🙏 Jullie zijn echt mensen met een hart van goud en die bovendien veiligheid en diervriendelijkheid boven alles laten gaan ❤️