Opzoek naar een leuke persoonlijke cadeau? Wij denken graag met u mee. 

Neem gerust een kijkje in onze webshop.

https://www.debedrukpaddock.nl/

Voor meer inspiratie kunt u een kijkje nemen op De Bedrukpaddock & CreaLizzy facebook pagina's.

https://www.facebook.com/bedrukpaddock

https://www.facebook.com/CreaLizzy

 

Zoek je een plekje waar je met jouw paard op vakantie kunt? Neem dan een kijkje op onderstaande website.

www.vakantie-met-paarden.nl

 

Vakantie vieren binnen de richtlijnen van het RIVM

Bijzonder overnachten in historisch vakantiehuis

Gastenverblijf Het Voorhuis

Als je er met je gezin of je familie écht even lekker uit wil zijn, weg van de drukte van je alledaagse leven, kom dan bijzonder overnachten bij Gastenverblijf Het Voorhuis. In het mooie en gastvrije Brabant, verscholen tussen prachtige natuurgebieden, vind je in een historische boerderij ons sfeervolle vakantiehuis voor 8-10 personen met een uniek karakter. Laat je aangenaam verrassen door een knus maar ruim vakantiehuis met een sfeervolle keuken en woonkamer, waar elk plekje met liefde en aandacht is ingericht. Je zult je er al gauw helemaal thuis voelen.

Bijzondere vergader locatie in oergebied de Maashorst

Gastenverblijf Het Voorhuis is niet alleen een heerlijke plek om je vakantie te vieren of een ontspannen weekendje weg te zijn. Ook voor vergaderen, workshops of een werkplek kun je bij ons terecht. Het zal je verbazen hoe de landelijke omgeving, prachtige tuin en huiselijke sfeer hun invloed uitoefenen op jou of op je team.

Vanaf de A50 ben je in vijf minuten bij ons Gastenverblijf in een heerlijk groene omgeving aan de rand van natuurgebied de Maashorst.

Workation

Wil je graag het beste ervan maken om je kinderen thuis les te geven, zelf ook thuis werken, maar dan wel op een inspirerende plek vol rust en ruimte?

We hebben in Het Voorhuis drie ruimtes waar je met de laptop aan tafel kan werken. Daarnaast een atelier waar je echt meters kan maken om in alle rust te werken. De kinderen kunnen lekker ravotten in de tuin, helpen met de pony’s en de kippen verzorgen! En uren springen op de megatrampoline, terwijl je vanuit het raam een oogje op hun kunt houden.
Keep strong stay safe

Neem gerust contact met ons op:

Gastenverblijf Het Voorhuis
Adres: Erfdijk 20, 5373 KV Herpen
Telefoon: 06-22822934
Email: info@gastenverblijfhetvoorhuis.nl